Спектакълът Честит рожден ден, Цветана“ създаден специално за осемдесетгодишния юбилей

...
Спектакълът Честит рожден ден, Цветана“ създаден специално за осемдесетгодишния юбилей
Коментари Харесай

Виена празнува Цветана Манева

Спектакълът „ Честит рожден ден, Цветана “ основан особено за осемдесетгодишния празник на изключителната актриса Цветана Манева ще гостува във Виена. Там огромната актриса ще бъде на сцената и ще чества дружно с обичаните си сътрудници Александър Сано, Петър Антонов, Силвия Петкова и драматургът Яна Борисова, както и с всички нейни фенове, които живеят във Виена.

Идеята на спектакълът е да събере актрисата дружно с част от нейните сътрудници, с които тя играе дружно в спектакъла „ за любовта… “ който през последната година се трансформира в културен феномен. Това са извънредно надарени актьори, които респектират, въодушевяват и вълнуват, с големия си гений и всичко под звуците на театралната музика на маестро Милен Кукошаров.

„ Честит рожден ден, Цветана “ е неповторимо театрално-музикално прекарване, което ще събере на една сцена разнообразни артисти, които ще играят в чест на една от най-големите актриси на България. Един удивително комичен и покъртително прям театър за рождените дни, щастието, вълнението, копнежите и всичко, което в никакъв случай не посмяваме да изричаме, само че ужасно доста ни вълнува.

Създателите на „ Честит рожден ден, Цветана “ са създателите, с които Цветана Манева работи извънредно през последните години. Това са: драматургът Яна Борисова, режисьорът Димитър Коцев – Шошо и продуцентът Катя Костова. Това са създателите на едни от най-успешните и награждавани театрални творби, измежду които: „ На живо “ (Аскеер 2022), „ Място, наречено Другаде “ (Икар 2023, Аскеер 2023), „ С тил към залеза “, „ за любовта… “, „ Нощните Рицари “, „ Ако извикаш нощем с всичка мощ “ и други

Билети за представлението във Виена на този адрес: www.arttheaterberlin.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР