Социологът Кънчо Стойчев посочи, че шансът за промяна отсъства. Българите

...
Социологът Кънчо Стойчев посочи, че шансът за промяна отсъства. Българите
Коментари Харесай

Социолог: Целта на Борисов е да разбие коалицията ПП-ДБ, за да се явят поотделно на изборите

Социологът Кънчо Стойчев уточни, че шансът за смяна отсъства. Българите са умни и трезви хора и имат задоволително разум, с цел да видят, че нищо няма да се промени. Време е да си напомним някои съществени неща и полезности - като не кради, не убивай, не неистини и вместо това ни забавляват с евроатлантически полезности, добави Стойчев.
Според него няма евроатлантически полезности, а има български полезности. Кънчо Стойчев също счита, че  " Солидарна България " имат късмет да влязат в 50-ото Народно заседание, само че нямало да са с повече от 10-15 народни представители.
Политологът Георги Киряков се съгласи с думите на социолога Кънчо Стойчев и също съобщи, че няма късмет за смяна. Той също е на мнение, че " Солидарна България " има късмет да влезе в 50-ото Народно заседание. Иначе по думите му задачата на Бойко Борисов е да разбие обединението ПП-ДБ, с цел да се явят поотделно на изборите. Според него политиците би трябвало да спрат да се показват като артисти. Киряков счита, че ще има нови избори след сегашните на 9 юни, тъй като политиците не схващат своята роля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР