Соня Йончева и Пласидо Доминго са вече в София за

...
Соня Йончева и Пласидо Доминго са вече в София за
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова подари плочи на Борис Христов на Пласидо Доминго

Соня Йончева и Пласидо Доминго са към този момент в София за концерта, който ще се организира във вторник, 31 август, на пл. “Св. Александър Невски ”. Днес в зала “България ” беше тяхната подготовка, по време на която ги поздравих с добре пристигнали в София. Пласидо Доминго удържа на обещанието, което преди години даде, да се върне в България. Днес той показа, че за него е наслаждение да е в София и още веднъж да се срещне с българската аудитория. Този път срещата ще бъде навън, в сърцето на града ни. За Соня, този концерт е сбъдване на една нейна фантазия и подарък за София. Програмата, с присъединяване на Софийската филхармония с диригент Найден Тодоров, включва известни арии от фамозни опери.

Това показа кметът на София Йорданка Фандъкова а.



От своя страна, ръководителят на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева и на Борис Христов на Пласидо Доминго и плакет на София.

" Радост и благодарност – това изпитвам ден преди дълго чакания концерт на Соня Йончева и Пласидо Доминго в сърцето на града ни и ден след невероятното прекарване да изслушаме подготовката им и да се срещнем с тях. Радост и благодарност, че създателите ни с интернационална популярност избират София за своя сцена, че международни митове се връщат още веднъж за срещи с българската аудитория. Плочи на Борис Христов и плакет на София – това подари кметът Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova на маестро Доминго, а той благодари с думите, че за него е същинско благосъстояние, че сцената го е срещала с български реализатори като Райна Кабаиванска и Соня Йончева. На 31 август вечерта пространството към храм-паметника „ Св. Александър Невски “ ще засияе от вълшебството на гласовете на Доминго и Йончева, от музиката на Софийска филхармония / Sofia Philharmonic с диригент Найден Тодоров, от хубостта на оперното изкуство. ", показва още Едрева.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР