СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Известие за евакуация беше отменено

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Известие за евакуация беше отменено
Коментари Харесай

Известието за евакуация беше отменено в град Юта надолу по течението от напуканата язовирна стена

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (АП) — Известие за евакуация беше анулирано в петък за южния град Юта тъкмо надолу по течението от напукана язовирна стена, откакто чиновници на публичната сигурност споделиха, че са съумели да освободят задоволително вода, с цел да се предотврати цялостен пробив.

Близо 1800 поданици на Panguitch, град-врата към пурпурно оцветените худута на Националния парк Bryce Canyon, бяха в нараснала подготвеност в дните, откогато инспекторите откриха ненадейно 60 -фут (18 метра) цепнатина в язовир Panguitch Lake в понеделник вечерта. Жителите се втурнаха да съберат полезностите си при положение на евакуация, защото екипите за сигурност изпразваха вода в вада и транспортираха камъни, с цел да стабилизират стената.

Към петък равнищата на водата в резервоара бяха спаднали с 8 инча (20 сантиметри), облекчавайки задоволително натиска върху язовира, тъй че държавните и локалните чиновници споделиха, че могат решително да вдигнат известие за евакуация, призоваващо жителите да бъдат подготвени да напусн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР