СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Дузина републиканци от Юта, които

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Дузина републиканци от Юта, които
Коментари Харесай

Републиканците от Юта ще изберат кандидат за открито място на Мит Ромни в Сената на САЩ

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ (AP) — Дузина републиканци от Юта, които се борят да заменят Мит Ромни в Сената на Съединени американски щати, са подготвени да се борят в събота за партийната номинация в се чака да разкрие марката политически консерватизъм, която най-вече се харесва на актуалните гласоподаватели в щата.

Ромни от дълго време е лицето на по-умереното крило на партията и наблюдаващите наблюдават деликатно дали гласоподавателите избират правоприемник, чийто политиката се приравнява повече към пенсиониращия сенатор или другия американски сенатор от Юта, консерватора Майк Лий, който поддържа някогашния президент Доналд Тръмп.

Победителят в съботния щатски събор на Републиканската партия, който има наклонност да избира крайнодесни претенденти, които се обръщат към най-ревностните членове на партията може да получат удар в конкуренцията. Загубилите претенденти към момента ще могат да се класират за първичното гласоподаване на 25 юни, като съберат подписи, тъй че републиканските гласоподаватели в последна сметка ще решат избора н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР