СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Помощник-треньорът на Голдън Стейт Уориърс Деян

...
СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Помощник-треньорът на Голдън Стейт Уориърс Деян
Коментари Харесай

Помощникът на Уориърс Деян Милоевич почина след сърдечен удар в Солт Лейк Сити

СОЛТ ЛЕЙК СИТИ — Помощник-треньорът на Голдън Стейт Уориърс Деян Милоевич умря късно сутринта в сряда в болница в Солт Лейк Сити, откакто получи сърдечен удар във вторник вечерта, екипът доказано.

PR акаунтът на Warriors в обществените медии разгласява актуализацията на X към 12:24 ч., в която се споделя, че той е умрял късно в сряда сутринта.

„ Ние сме безусловно съкрушени от Деян ненадейно прекосяване ", сподели основният треньор на Уориърс Стив Кер в изказването. „ Това е фрапантен и драматичен удар за всички, свързани с Уориърс, и необикновено сложен миг за неговото семейство, другари и всички нас, които имахме невероятното наслаждение да работим с него. Освен че беше страховит треньор по баскетбол, Деян беше едно от най-позитивните и красиви човешки същества, които в миналото съм познавал, някой, който внесе наслада и светлина във всеки един ден със своята пристрастеност и сила. Скърбим със и за неговата брачна половинка, Наташа, и техните деца, Никола и Маса. Тяхната загуба е необозримо. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР