Сокът от моркови е богата на хранителни вещества напитка, която

...
Сокът от моркови е богата на хранителни вещества напитка, която
Коментари Харесай

Сок от моркови – полезният еликсир

Сокът от моркови е богата на хранителни субстанции напитка, която обезпечава редица изгоди за здравето.

Освен че е доста благоуханен и ободрителен, сокът от моркови е цялостен с витамини, минерали и антиоксиданти. Редовното му пиянство може да се отплати, като усъвършенства здравето на очите, хормоналната функционалност и тена на кожата.

Може да пиете сок от моркови независимо или да го комбинирате с цвекло, спанак, кейл и селъри.

За да си извършите апетитен и потребен сок от моркови, ви би трябвало сокоизстисквачка или кухненски робот. По този метод се извличат естествените ензими, витамини и минерали, открити в морковите. Сокът от моркови е супер здравословен за пиянство независимо или за прибавяне към комбинирани сокове, както и към смутита. В него може да бъдат открити добре познатите витамини C, K и B6. Но същинското благосъстояние, превръщащо сока от моркови в балсам, е наличието на антиоксидантите каротеноиди и бета-каротин.

 Добави изложение
Какви са съответните изгоди от постоянното пиянство на сок от моркови? Подобрява здравето на кожата и косата
Както стана ясно, сокът от моркови има високо наличие на бета-каротин. Бета-каротинът се трансформира във витамин А в тялото, с цел да подкрепи производството на колаген – протеин, който е от значително значение за поддържане на еластичността на кожата. Едно от най-известните преимущества на бета-каротина е насърчаването на здравето на кожата и забавянето на измененията, свързани с възрастта. Освен това наличието на витамин С в сока от моркови може в допълнение да подкрепи синтеза на колаген, поддържайки здравината на косата и допринасяйки за витален, юношески загар.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР