Софийският районен съд осъди лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков

...
Софийският районен съд осъди лидерите на Продължаваме промяната Кирил Петков
Коментари Харесай

Съд реши Кирил Петков и Асен Василев да платят 15 хил. лв. на одитор от финансовото министерство

Софийският областен съд осъди водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев са платят 15 хиляди лв. на инспектор от финансовото министерство. Жената се почувствала " афектирана, опозорена и изпаднала в потрес " от обещано от тях изявление през септември 2022 година


В него те показват, че одитът на европейските средства в България е юридически преднамерено. " При нас пристигна сигнал за нарушавания с одита на планове за милиони евросредства. Става въпрос за евросредства в годините на ГЕРБ и по какъв начин е бил осъществяван одитът ", споделя Кирил Петков тогава и показва името на ищцата като основно настоящо лице в схемата.


Жената показва, че когато чула техните изказвания изпаднала в потрес, била изплашена за живота и здравето на 84-годишната си майка, която била мощно смутена и обезпокоена за щерка си и цялото семейство, които също като нея били шокирани и мощно смутени от потребление на името й и лъжите и клеветите, които били изречени за нея.


Тя отбелязва, че до края на деня 19.09.2022 година информацията била показана в общественото пространство допълнително от 20 електронни уеб страницата и събрала хиляди прочитания и гледания.


Освен компенсацията от 15 хиляди лева Петков и Василев би трябвало да платят и разноските по делото - 2873 лева Присъдата на Софийския областен съд не е дефинитивна и може да бъде обжалвана в двуседмичен период.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР