София. Стоян Каранлъков поема поста на Главен търговски директор на

...
София. Стоян Каранлъков поема поста на Главен търговски директор на
Коментари Харесай

Стоян Каранлъков е новият Главен търговски директор на Vivacom

София. Стоян Каранлъков поема поста на Главен търговски шеф на Vivacom, считано от 15 септември 2021 година Това оповестиха от мобилния оператор.

Той е част от структурата на компанията към този момент повече от 12 години, през които е минал през разнообразни управнически равнища - от Зонален управител магазинна мрежа, през Старши управител, ръководещ зона север и зона юг, до позицията Директор магазинна мрежа, която заема от 2015 година досега.

Стоян Каранлъков има висше икономическо обучение и повече от 19 години професионална процедура в телекомуникационния бранш. Стабилното кариерно израстване в границите на Vivacom и отличното познаване на българския телекомуникационен пазар са сериозна причина за триумфа му като Главен търговски шеф, виновен за стратегическото развиване на главните функционалности под него - продажби частни клиенти, обслужване на клиенти и развиване на продажбите.

„ За мен е огромно професионално предизвикателство и отговорност, дружно с екипа ми да продължим да отстояваме лидерската позиция на Vivacom на пазара, да бъдем желан телеком оператор и да отговаряме в цялост на упованията на клиентите, като предлагаме първи извънредни предложения, съобразени с техните потребности в нашите напълно актуализирани магазини “ – сподели Стоян Каранлъков.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР