София ще бъде домакин на първото по рода си ЛГБТИ

...
София ще бъде домакин на първото по рода си ЛГБТИ
Коментари Харесай

София ще бъде домакин на първото куиър стендъп комедийно шоу “Смей се с GLAS” на 13 юни

София ще бъде хазаин на първото по рода си ЛГБТИ стендъп комедийно шоу, в което ще вземат присъединяване известни представители на общността. Събитието ще се организира на 13-и юни, понеделник, от 20:00 часа в клуб Carrousel. „ Смей се с GLAS” е част от програмата на София Прайд и ще се организира в поддръжка на Киев Прайд, като част от приходите ще подкрепят хората в потребност от украинската ЛГБТИ организация.

Организаторите на събитието споделят: „ ЛГБТИ общността в България постоянно е обект на подигравки и обиди, само че този път смехът ще бъде лекуването за всички тях. „ Смей се с GLAS” е първото у нас куиър стендъп шоу, което ще показа четирима цветни участници и техните персонални истории на 13-и юни. Билети може да намерите в мрежата на .

Галя Петкова, Живко Станев, Петя Савова и Драго Баго са имената и псевдонимите на участниците в събитието. Водеща ще бъде Елза Парини, която е по-позната като първата мил дама на България.

Галя Петкова е сериен бизнесмен, най-вече в развлекателната промишленост и се дефинира като „ натурален ходещ стендъп “. Има две кучета и управлява паметните столични заведения „ 65 светулки “ и бар Essence.

Живко Станев е артист, приключил в Лондон. От 17 години се занимава с дублаж на филми.

Петя Савова е легенда в българския графичен дизайн. Над 18 години раздрусва рекламния свят със смелите си работи, изпълнени със смисъл, хармония и професионализъм. Независимо дали е световен изобретателен шеф за 27 страни, притежател на рекламна организация, която работи единствено с фрийлансъри, изобретателен шеф в една от най-успешните рекламни организации у нас, дали основава красиви уеб сайтове и приложения, или пък ще фрийланства дизайн на сноубордове или илюстрации през уикендите, тя постоянно ще изпъква с автентичност и жанр.

Драго Баго е бракоразводен юрист от повече от 10 години и стотици разводи са минали през ръцете му. Известен е с това, че не си подвига телефона, прави всичко в последния миг, всички се оплакват от него и няма нито едно изгубено дело. В свободното си време пее, написа и пътува.

Събитието „ Смей се с GLAS” е продуцирано от Оля Малинова в партньорство с фондация GLAS. Режисьор е Стоян Радев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР