София. Операция по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества,

...
София. Операция по противодействие на престъпления, свързани с наркотични вещества,
Коментари Харесай

Баща и син са задържани за отглеждане на марихуана в град Бухово, област София

София. Операция по противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е извършена на 25 август от чиновници на бранш „ Наркотици “ – Столична дирекция на вътрешните работи. При акцията са конфискувани близо кг и половина суха маса и 829 стръка марихуана. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи .

На 25 август, в гр. Бухово, при акция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, полицейски чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи задържали татко и наследник, на 48 и 21 години. При провеждането на процесуално-следствените дейности, в обособени пространства са открити две оранжерии за развъждане на марихуана с 559 стръка растения. След последвалите претърсвания в дома на арестуваните са открити и конфискувани още 270 растения, пликове с тревиста маса, пликче с прахообразно вещество и нелегално притежаван военен револвер. Резултатът от назначената експертна информация посочил, че тревистата маса е марихуана с тегло 1400 грама, а веществото на прахуляк - 4 грама кокаин.

След отчет на събраните материали в Софийска градска прокуратура, двамата мъже са привлечени като обвинени по член 354 А и 354 В от Наказателен кодекс. Наложена им е мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ до 72 часа.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР