София. Битката, която започнах в българския парламент с искането за

...
София. Битката, която започнах в българския парламент с искането за
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Емил Радев в Алфатар: С нова евродиректива ще сложим край на „вечните длъжници”

София. Битката, която започнах в българския парламент с настояването за въвеждане на 10-годишна безспорна отминалост за отговорностите на физическите лица, продължи и в Брюксел и към този момент дава резултат. По мое предложение в нова евродиректива за несъстоятелността влезе текст, с който се предлага на държавите-членки в най-кратки периоди да стартират да ползват наредбите за опрощаване на задължения освен във връзка с бизнесмените, само че и на физическите лица – консуматори. Това съобщи в Алфатар претендентът за евродепутат от листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Емил Радев, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. По време на срещата си с поданици на града той увери, че ще продължи битката си за приемане на закон за освобождение от дълг, тъй че да се постави завършек на „ безконечните длъжници ” у нас.
„ България остана последната страна в Европейски Съюз, в която, в случай че изпаднеш в свръхзадлъжнялост, можеш да останеш подобен до живот и даже след гибелта ти длъжници ще бъдат твоите деца. Делата стават безконечни, а отговорностите, вместо да понижават, се усилват. Радвам се, че в последната седмица от работата на Европейския парламент през миналия мандат се гласоподаваха значими промени, тъй че до две години би трябвало да се одобри закон за частните банкрути ”, изясни Радев, който посети Алфатар дружно с регионалния координатор на ГЕРБ - Силистра Тодор Тодоров и общинския началник на партията и кмет на община Алфатар Янка Господинова.
„ Нека не се поддаваме на популизма, който ни връхлита, и да подкрепим действителните политики и действителните резултати на ГЕРБ ”, моли Тодор Тодоров.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР