Софи Маринова направи мега парти за 48-ия си рожден ден

...
Софи Маринова направи мега парти за 48-ия си рожден ден
Коментари Харесай

Гримьор се подигра със Софи Маринова

Софи Маринова направи мега празненство за 48-ия си рожден ден в прочут комплекс край София. Обичаната певица събра близки и сътрудници на 5 декември и чества дружно с оркестър. Гримьорите обаче се подиграха със Софка и я направиха като основния воин от кино лентата " Клоунът ", видя Lupa.bg.

Червеното червило на Маринова е размазано, като че ли е яла лютеница и това й придава смешен тип. Шокът се добавя и от ансамбълче в златисто и зелено, показващо изскочилия търбух на гласовитата певица. 



Тумбакът на Софи

В центъра на купона дружно с рожденицата бе и нейната първа другарка измежду сътрудниците – Преслава, която бе съпроводена от мъжа си Павел. На празненството участваха и още звезди, измежду които попфолк идолът Меди, а Тони Стораро бе дружно със брачната половинка си.





Партито бе решено напълно в златисто и зелено. Такъв бе и тоалетът на Софи Маринова, която се раздаде с кръшни танци и песни, а в разгара на купона тя възнагради с великодушен бакшиш музикантите.

Тортата бе от шоколад, а украсата й от огнено червени рози. Кулминацията пък бе празнична заря, която освети и особено готова и сложена на земята украса “LOVE ”.

“Благодаря на всички другари, които направихте вечерта ми незабравима! Показахте ми, че нищо от това, което съм правила през годините обратно досега, не е било напразно… Не спирайте да вярвате в себе си! Благодаря! ” – показа разчувствана Софи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР