Собствениците на малък бизнес все повече разчитат на кредитни карти,

...
Собствениците на малък бизнес все повече разчитат на кредитни карти,
Коментари Харесай

Собственик на кафене обвинява Байдън за главоломно нарастващите разходи, които вредят на бизнеса: „Той трябва да подаде оставка“

Собствениците на дребен бизнес от ден на ден разчитат на кредитни карти, с цел да поддържат бизнеса си на повърхността, а някои притежатели на бизнес упрекват Байдън администрация за повишението на разноските.

Махер Юсеф, притежател на Pluto Organic Cafe, сподели пред Fox News, че неговото кафене в Сиатъл е разчитало на кредитни карти за заплащане на разноските, защото инфлацията е повишена. Той има вяра, че администрацията на Байдън би трябвало да пренасочи вниманието си към подкрепяне на дребния бизнес, който се бори в тази страна.

„ Мисля, че Байдън би трябвало да се концентрира върху това. Ако не може да го направи, би трябвало да подаде оставка “, Юсеф сподели на съ-водещия на " FOX & Friends Weekend " Уил Кейн.

Констатациите, оповестени на 1 май от Bank of America, демонстрират, че реагират на инфлационния напън в стопанската система, като натрупват задължения по кредитни карти, с цел да финансират своите интервенции. От 2019 година балансите по кредитни карти на дребния бизнес са...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР