Собственикът на ЦСКА Юлиян Инджов даде изявление след срещата с

...
Собственикът на ЦСКА Юлиян Инджов даде изявление след срещата с
Коментари Харесай

След срещата с министъра: Инджов обяви какви са пречките за нов стадион

Собственикът на ЦСКА Юлиян Инджов даде изказване след срещата с министъра на младежта и спорта Радостин Василев. Акцент в срещата беше бъдещето на стадион " Българска войска " и по какъв начин ще се действа в бъдеще. По думите на Инджов сега няма по какъв начин да се построи ново оборудване.

  " Искам да споделя, че има прогрес в отношението на страната към спорта. Надявам се скоро това да проличи. Скоро ще разберем за ограниченията и решенията за развиването на спорта.
ЦСКА повали Лудогорец и завърза борбата за купата в Първа лига
Столичният гранд ЦСКА постигна извънредно значима победа над първенеца на България Лудогорец с минималното 1:0 като...
Прочети повече
Разбрахме се да се изготви тристранна група от представители на ЦСКА, от Спортни парцели и от ММС, която група да прегледа досегашната обстановка и да излезе и изложи решение. До 15 януари би трябвало да стане това. Трябва да се обясни стадионите държавни ли ще са, частни ли, ще остане ли прехрана. Ситуацията е друга. В Пловдив са общински, тук не... ", разяснява Инджов.

Той добави, че има две съществени аргументи, заради които градежът на нов стадион на мястото на " Българска войска " е неосъществим. Какви са те, четете в SportLive.bg.

Още от ФУТБОЛ БГ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР