Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис успя да се помири

...
Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис успя да се помири
Коментари Харесай

Де Лаурентис се помири с ултрасите на Наполи, след като се сдоби с лична охрана

Собственикът на Наполи Аурелио Де Лаурентис съумя да се сдобри с ултрасите на отбора след днешна среща сред двете страни. С това се похвали самият той с обява в обществените мрежи.

Де Лаурентис качи фотография, на която е заобиколен от представители на ултрасите на „ партенопеите “. „ Ние сме Наполи. Президент и тифози, обединени за победа! “, написа той като коментар.

Както е известно, през последните няколко седмици имаше напрежение сред двете страни, подбудено от скъпите билети за домакинските мачове на Наполи и отхвърли на клуба да си сътрудничи с тифозите към празненствата за предстоящата купа в Серия " А ". То взе връх по време на загубата с 0:4 от Милан на „ Диего Армандо Марадона “, когато ултрасите резервираха безмълвие в символ на митинг по време на целия дуел. 
 Президентът на Наполи с защита поради проблем с почитателите Президентът на Наполи с защита поради проблем с почитателите
Любопитното е, че примирието идва на фона на днешните информации, че Де Лаурентис се е сдобил с персонална защита по разпореждане на локалните управляващи.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР