Собственикът на магазин за понички в Аркадия, Калифорния, постави кутия

...
Собственикът на магазин за понички в Аркадия, Калифорния, постави кутия
Коментари Харесай

Собственикът на магазин за понички, събиращ средства за жертвите на стрелбата в Монтерей Парк, е ограбен, но опитва отново онлайн

Собственикът на магазин за понички в Аркадия, Калифорния, сложи кутия за дарения на тезгяха си този месец и събра $2000  за жертвите на всеобщата пукотевица предходната година в Монтерей Парк.

Собственикът на Arcadia Donuts Франсоа Унг откри предходната седмица, че колата му е била разрушена и парите са откраднати. Сега той стартира онлайн набиране на средства за нападението в Star Ballroom през януари 2023 година, където бяха убити 10 души, а стрелецът по-късно посегна на живота си.

52-годишният Унг сподели, че на разсъмване предишния вторник отварял магазина си и защото закъснявал малко, се втурнал вътре, с цел да стартира, оставяйки за малко преносимия компютър си и средства вътре в колата. Когато погледна към охранителната камера в предната част на магазина, разбра, че нещо не е наред.

„ Внезапно подвигнах глава и виждам някой да бяга “, сподели Унг. „ „ Защо бяга? “ Веднага изтичах на открито и видях, че страната на лидера на колата ми е счупена. “

Кадри от ох...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР