Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, изрази притеснение, че

...
Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, изрази притеснение, че
Коментари Харесай

Иван Василев: Има опасност много български клубове да фалират

Собственикът на Локомотив (София) - Иван Василев, изрази терзание, че доста български клубове може да банкрутират, в случай че се вкарат рестрикции на рекламата в хазарта. Босът на " червено-черните " хвърли много старания да възроди Локомотив и сега неговият тим се бори да завоюва промоция в Първа лига. Локомотив се радва на сериозна фенска поддръжка, като последователите следват своите любимци в цяла България.

 Локомотив (София) - Черноморец (Балчик) @@@

Бизнесменът съобщи, че на българския спорт би трябвало да се оказва помощ, а не да се пречи, защото всички клубове развиват и обществена активност.

 Локомотив (София) - Созопол @@@

" Промените, които се дискутират, са изцяло недомислени. Има заплаха доста клубове да банкрутират, в случай че се стигне до взимане на безразсъдно решение. Всички знаем, че на притежателите ни е много мъчно да осигуряваме издръжката на клубовете. Лицензираните
хазартни компании са едни от дребното, които интензивно подкрепят спорта и точно заради тази причина би трябвало да им се дават удобни условия за развиване на активността.

 Локомотив (София) - Созопол @@@

Такава е практиката във всички добре развити страни в Европа. Букмейкърите са ангажирани и подкрепят освен футбола, а и целия български спорт. Няма човек, който да е забогатял от футбол и спорт в България. Спортът не е единствено съревнование.

 Локомотив (София) - Созопол @@@

Ние правим обществена активност и по тази причина сме длъжни да бъдем съществени и виновни към отговорностите си. Може да вървим напред единствено, в случай че си оказваме помощ и взимаме решения в интерес на спорта ", съобщи босът на " червено-черните " пред Sportal.bg .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР