Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов използва шампионския парад на

...
Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов използва шампионския парад на
Коментари Харесай

Шампионски парад на школата на Ботев , Самуилов поздрави малките канарчета

Собственикът на Ботев (Пловдив) Георги Самуилов употребява шампионския церемониал на школата на клуба, с цел да поздрави всички " жълто-черни " юноши за сполучливия спортно-състезателен сезон, както и експертите, които работят с тях и ги образоват. Парадът на дребните " канарчета " се състоя преди последния мач от сезона в Елитната група при U17, в който първенците от Ботев, с треньор Петър Пенчев, посрещнаха връстниците си от Лудогорец.

Пред публиката на формалния терен на " Футболен комплекс Ботев 1912 " се появиха спечелилите шампионатите в своите възрастови групи обединения от набор 2009 с треньор Минчо Цветанов, 2007 с ментор Стоян Ангелов и 2003 с треньор Георги Андонов, както и момчетата на Румен Байрев от набор 2005, които завоюваха Купата на България при U14.

Веднага след мача бе и формалното награждаване при U17, където Ботев сграбчи по решителен метод шампионската купа. Благодетелят на Ботев употребява събитието, с цел да се обърне към всички ученици и треньори в школата:

" Поздравявам всички треньори и техните ученици в детско-юношеската школа за сполучливия сезон, който изпращаме. Момчетата от академията са бъдещето на Ботев и би трябвало да ги възпитаваме в полезностите на нашия клуб.

Пожелавам още по-усърдна работа през идващия сезон и се надявам, че с всяка последваща година ще виждаме от ден на ден ученици на клубната школа в представителния тим, както историята и традициите на нашия клуб повеляват.

И дано не забравяме, че ботевското образование ни задължава, с изключение на да даваме всичко от себе си на терена, да бъдем почтени и виновни хора и отвън него. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР