Снуп Дог ще е специалният кореспондент на NBC на олимпиадата

...
Снуп Дог ще е специалният кореспондент на NBC на олимпиадата
Коментари Харесай

Снуп Дог ще е специалният кореспондент на NBC на олимпиадата в Париж

Снуп Дог ще е специфичният сътрудник на NBC на олимпиадата в Париж през 2024 година, излиза наяве от изказване на 52-годишният рапър в обществената мрежа Х(преди Twitter). От 26 юли той ще показва своя взор върху игрите, ще снима обиколката си на емблематичните забележителности във френската столица и ще беседва със състезаващите се спортисти.

" Израснах, гледайки Олимпийските игри, и съм разчувствуван да видя по какъв начин невероятните спортисти ще покажат своята игра в Париж. Това е празник на уменията, отдадеността и устрема към великолепие “, показва Снуп в своето изказване.

Американският музикант и бизнесмен е едно от най-разпознаваемите лица на хип-хоп и рап музиката по целия свят.

" Нека да издигнем, да честваме и да създадем тези игри незабравими, да засенчим конкуренцията и дано най-хубавите блестят като злато. Мир и олимпийска обич, разбирате ли? ", отбелязва емблематичният рапър.

През 2021 година в Токио Снуп Дог си партнираше с Кевин Харт, с цел да дават занимателни извънредни мнения на Peacock, напомня Entertainment Weekly.

Предишният " олимпийски опит " на Снуп е генерирал " десетки милиони гледания ", излиза наяве от изказване на Моли Соломон, изпълнителен продуцент и президент на NBC Olympics Production.

" Само това показване обезпечи на Снуп работа като наш специфичен сътрудник в Париж. Не знаем какво ще се случва всеки ден, само че знаем, че той ще добави своята неповторима позиция към нашето олимпийско предаване в праймтайма ", добави още Соломон.

За откриването на Летните олимпийски игри в Париж е планувана гала на река Сена, на която ще участват към 600 000 фенове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР