Снощи от Ергенът си тръгнаха цели две моми. И ако

...
Снощи от Ергенът си тръгнаха цели две моми. И ако
Коментари Харесай

Остави я в шах и мат: Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение!

Снощи от " Ергенът " си потеглиха цели две моми. И в случай че за едната това беше напълно предстоящо - Криси Горджъс не бе любимка на Алек Младенов и нямаше изгледи да се задържи в шоуто, то за другата това беше пъклен удар. Най-вече по егото.

Знаете, че приказваме за Мария Чекмарьова, която до последно вярваше, че е специфична за ергена и даже имаше наглостта да се присмива на Екатерина с думите, че била скучна, сива, безлична и че няма по какъв начин да й е конкуренция, не и в този живот...

Е, Катето не просто се оказа конкуренция, само че и дамата, която я изхвърли на улицата. Алек избра да даде две рози на Екатерина, само че да изгони Криси и Мария цузамен (заедно).

Нокаутът обаче беше методът, по който се раздели с всяка една от двете. Докато на Криси се усмихваше и я гледаше с топлота, то погледът му към обезверената и шокирана Мария беше не просто мразовит, в него имаше и пренебрежение, което феновете видяха мигновено.

" Истината е, че Алек се отврати от непрекъснатото леко държание на Мария и разбра, че това е задачата й да го притегли, с цел да го употребява след това - нали си търси богат мъж. А и меркантилността й му стана извънредно противна, той не понася такива дами ", разкриха от кухнята на формата.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Криси Горджъс Ергенът Мария Чекмарьова украинка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР