Снощи Левски постигна втората си победа от началото на сезона

...
Снощи Левски постигна втората си победа от началото на сезона
Коментари Харесай

Гьоко Зайков даде заявка за силна кариера в Левски

Снощи Левски реализира втората си победа от началото на сезона в efbet Лига. Измъчено и с огромна доза трептене, " сините " въпреки всичко пречупиха стремежа на Берое и към този момент имат шест точки в своя актив.

Освен повторния треньорски дебют на Тодор Симов, отличен старт на кариерата си в Левски направи и северномакедонското попълнение Гьоко Зайков.
 Левски търси бранител от Нидерландия, ще му дава 5000 евро заплата
Левски търси бранител от Нидерландия, ще му дава 5000 евро заплата

" Сините " били покрай сходна договорка, само че всичко пропаднало

Макар и да бе признат със подозрения поради неналичието на задоволително игрова процедура, националът на западната ни съседка небрежно потвърди, че е играч от висока футболна класа. Макар и наградата " Играч на мача " да отиде в ръцете на Борислав Цонев, може би индивидът, който заслужава най-вече възторженостти е точно Зайков.

Дебютантът впечатли със забележителното самочувствие и мигновено потвърди, че ще бъде водачът в защитата на Левски. Набързо Шелис, Горанов и Хубчев (Найденов), започнаха да се управляват по неговите дейности. А това е радващо, тъй като " сините " се нуждаеха от тъкмо подобен вид темперамент в сърцето на своята защита. Фигура, която да въдвори ред в " синия " безпорядък.
 Снимка 544707
Източник:

Най-много от Зайков видяхме след почивката. Тогава дружно с сътрудниците си бе подложен на сериозен беройски напън. Левски се пропука един път, само че това въпреки всичко се оказа позволена неточност. В останалите интервали северномакедонецът бе като сянка на Мартин Камбуров и съвсем не му разреши да се озовава на стрелкова позиция.

Впечатление направи и мощната му игра във въздуха, както и придвижването без топка. Изобщо, Зайков имаше повече от постоянен дебют, който може да постави основите на един положителен негов интервал на " Герена ".

А от Левски би трябвало да са повече от удовлетворени, че в такива размирни времена за клуба, съумяха да реализират удар с него на трансферния пазар. Със сигурност Гьоко е инвестиция, която рано или късно ще се отплати.

Остава вярата, че с привличането на още няколко себеподобни на Зайков, грандът ще придобие нужният приключен тип и ще започва изявлението си в таблицата на efbet Лига.
 Официално: Букмейкър и Левски подписаха партньорски контракт
Официално: Букмейкър и Левски подписаха партньорски контракт

Много добра вест за " сините "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР