Снимки в социалните мрежи, на които Начо Пантелеев размахва огнестрелно

...
Снимки в социалните мрежи, на които Начо Пантелеев размахва огнестрелно
Коментари Харесай

Незаконно оръжие са търсили полицаите в къщата на Начо от Лясковец

Снимки в обществените мрежи, на които Начо Пантелеев размахва огнестрелно оръжие, са повода полицията да влезе в дома му тази нощ. Това удостовери за " Фокус “ Марияна Христова, представител на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Велико Търново. Тя посочи, че екипите от Районно ръководство – Горна Оряховица са се самосезирали и са направили инспекцията в дребните часове. Те са претърсили подробно цялата къща, само че не са разкрили нищо нелегално.

" Акцията е била във връзка със фотоси с револвер, които сътрудниците са видели в профила на въпросния човек. В дома му оръжие не е открито “, безапелационна бе Христова.

Според събраните пояснения револверът е бил на другар на Начо.

Към момента той е на независимост, защото мярката, наложена от полицията изтече още през вчерашния ден, а тази на Прокуратурата не изисква задържането му.

Проверка на " Фокус " сподели, че в промила на мъжа във Facebook, с изключение на фотоси с оръжие, има и такива, на които се вижда километраж на кола, който демонстрира, че автомобилът се кара с 268 км/ч. От фотоса не излиза наяве дали зад кормилото е Начо.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР