Снимки от репетицията на фаталната сцена във филма Rust бяха

...
Снимки от репетицията на фаталната сцена във филма Rust бяха
Коментари Харесай

Електротехник пусна снимки от репетицията преди трагедията с...

Снимки от подготовката на съдбовната сцена във кино лентата " Rust " бяха оповестени в английския " Daily mail ". От изданието са отбелязали фотосите по този начин, че да наподобяват на възстановка на обстановката. Самите фотоси са качени във Facebook профила на Серж Светной, основен електротехник на продукцията " Rust ", непосредствен сътрудник на убитата от Алек Болдин операторка Халина Хътчинс, който е работил и в други филми с нея.

" За да спестите стотинка от време на време наемате хора, които не са изцяло квалифицирани за комплицираната и рискова работа, и рискувате живота на другите хора, които са близки, както и вашия живот ", написа той.



Според " Daily mail " локалната прокуратура към този момент е подготвила наказателни обвинявания. В документите пишело, че звездата Алек Болдуин е насочвал револвер към камерата по време на подготовка на снимачната площадка на Санта Фе на кино лентата " Rust ". Тогава е създал изстрел, убивайки оператора Халина Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза.

В клетвените заявления, съдържащи изказвания на Соуза и другия оператор Рийд Ръсел, се показва, че на Болдуин му е връчен револвер и му е казано, че не е зареден.

Това излиза наяве, откакто Светной разгласява фотография от терен, направена в същия ден на случая. Там се вижда по какъв начин Хътчинс държи камера, до момента в който Болдуин стои в каубойски костюм, заобиколен от членове на екипа.

Окръжният прокурор на Санта Фе Мери Кармак-Алтуис разкри, че не са изключени наказателни обвинявания, казвайки пред " New York Times ", че огнестрелното оръжие, употребявано в случая, е " законно " и " подобаващ за онази ера револвер ", а не атрибут.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР