Снимки: БулфотоПиян украински шофьор на камион предизвика катастрофа на пътя

...
Снимки: БулфотоПиян украински шофьор на камион предизвика катастрофа на пътя
Коментари Харесай

Пиян украински шофьор се преобърна с камиона си на пътя Русе - Бяла!

Снимки: Булфото

Пиян украински водач на камион провокира злополука на пътя Русе - Бяла. При случая той се е преобърнал и е затворил съвсем напълно пътното платно. Пробата му за алкохол с дрегер е посочила 1,63 промила, оповестява " Булфото ".

Инцидентът е станал малко след разклона за село Иваново. Украинският камион „ Скания “ е пътувал в посока Дунав мост, претрупан с платове от Турция. При втурване по хълм, на ляв завой 44-годишният лидер е изгубил ръководство и навлязъл в банкета.



Не е съумял да овладее камиона и се е преобърнал, като е изкъртил билборд и е разпилял огромна част от товара си. Има разлято и масло по платното.

Първоначално украинецът е отказал обзор в болница, само че по гледище на медицинския екип поради контузиите си е откаран в Спешното поделение.



Движението в региона е затруднено и се прави в двете посоки единствено в една лента. Образували са се колони от коли, а трафикът се контролира от екипи на „ Пътна полиция “.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР