Снимки: бТВЛекар продължи блестящата си игра в Стани богат“ тази

...
Снимки: бТВЛекар продължи блестящата си игра в Стани богат“ тази
Коментари Харесай

Фен на „Стани богат“ захапа Ники Кънчев: Подведе играча с въпроса за 30 000 лева

Снимки: бТВ

Лекар продължи блестящата си игра в „ Стани богат “ довечера и въпреки че бе останал без жокери, си потегли с чек за 20 000 лв., само че изпусна да вземе още 10 000.

За 10 000 лв. доктор Георги Минев бе запитан: „ Компания на кой откривател основава първия филм за Франкенщайн “? – Хенри Форд, Никола Тесла, Александър Бел, Томас Едисон.


`); break case width
Играчът разсъждава малко и позна с Едисон.

Последва въпрос за 20 000 лв.: „ На какъв брой километра е равна една светлинна година “? – 16 милиона, 10 милиарда, 9 трилиона, 1 квадралион.



Тук Георги стартира да умножава секунди, минути и часове, до момента в който отгатне, че става въпрос за 9 трилиона. Ортопедът от пловдивската болница „ Свети Георги “ даже посочи пред Ники Кънчев, че в случай че му е бил дал лист, сметката му щяла да излезе по-бързо.

Въпросът за 30 000 лв. беше: „ Къде се намират градовете Париж, Лондон, Полша и Южна Тарауа “? – Англия, Канада, Кирибати, Филипини.



Д-р Минев клонеше към Кирибати, само че не посмя да рискува и се отхвърли. Вече отвън телевзионната игра по бТВ той маркира този отговор и за негово страдание се оказа правилния.

Георги обаче не изглеждаше отчаян и призна, че ще похарчи част от сумата, с цел да заведе половинката си Деси на странствуване в Лондон и да гледа мач на обичания си Челси.

Страхотното показване на Минев бе оценено уместно от почитателите на телевизионната игра по бТВ, а един от тях се осмели да захапе водещия, че е задал погрешно последния въпрос и е попречил на лекаря да завоюва по-голяма сума.

Предлагаме ви мнения на страницата на формата във Facebook:

„ Участникът игра превъзходно и евентуално щеше да отговори и на последния въпрос, стига той отгново да не беше заложен неточно. Цитираните „ градове “ в Кирибати не са никакви градове, а елементарни селца и едното действително, Париж, от дълго време е обезлюдено. Ако във въпроса присъстваше думата „ селища “, отговорът щеше да пристигна елементарно “.



„ Удоволствие е да гледаш такива играчи! Поздравления! А най-хубавото е, че е младеж, значи има вяра! “.

„ Поздравления! Чудесен разум! Знания! “.

„ Рядък състезател, поздравления “.

„ На Кънчев няма ли кой да му каже да дава пояснения, откакто се разкрие въпроса? Сега някой разбра ли за какво Париж, Лондон и Полша са в Кирибати? На светлинни години е от Билалов. Чак ми е обратно това шоу към този момент “.

Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР