Снимка: PexelsУбиха 20-годишен касиер на бензиностанция в Германия след спор

...
Снимка: PexelsУбиха 20-годишен касиер на бензиностанция в Германия след спор
Коментари Харесай

Убиха 20-годишен касиер в Германия след спор за маска

Снимка: Pexels

Убиха 20-годишен касиер на бензиностанция в Германия след спор за маска. Инцидентът е станал в немския град Идар-Оберщайн в Рейнланд-Пфалц. Мъжът е бил убит, откакто направил забележка за носене на маска, осведомят локалните медии. Подробностите бяха разказани от прокурора Кай Фурман, оповестява вестник Rheinische Post.

Заподозреният в убийството е арестуван. Той отишъл до бензиностанцията, с цел да купи 12 бутилки бира. Но касиерът отказал да го обслужи, защото не носел маска.

Ситуацията раздразнила купувача и той се върнал вкъщи, с цел да вземе револвера. Тогава мъжът още веднъж отишъл на бензиностанцията и прострелял касиера в главата. На сутринта на 19 септември обвиненият е арестуван в полицейското ръководство в Идар-Оберщайн. Според прокурора обвиненият стимулирал дейностите си с напън поради пандемията от ковид. Чувствал се притиснат в ъгъла и „ не виждал различен метод “. Младежът му се коствал „ виновен за цялата обстановка, защото упорствал да съблюдава разпоредбите “, сподели Фурман. Освен това прокурорът сподели, че е осъществен обиск в къщата на обвинения и е открито оръжие с муниции за него. Мъжът нямал брошура.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР