Снимка фейсбукЖурналистът от Биволъ Димитър Стоянов отправи горещ призив към

...
Снимка фейсбукЖурналистът от Биволъ Димитър Стоянов отправи горещ призив към
Коментари Харесай

Журналистът от Биволъ Димитър Стоянов: Колеги от сутрешните блокове, правят ви на канарчета!

Снимка фейсбук

Журналистът от " Биволъ " Димитър Стоянов насочи парещ апел към сътрудниците си водещи от утринните блокове: " Правят ви на канарчета, а проблемите едвам стартират! "

Ето какво разяснява Стоянов: 

Сега би бил момента да благодаря на фамилията си, на Asso Giordanyи Атанас Чобанов, че ми разрешиха да бъда част от екипа на Биволъ и да ви кажа какъв брой съм благополучен. 
Ще ви кажа обаче нещо друго. Виждам цялостно неуважение на нашите старания от огромните малките екрани. Като развяват истории, които сме снимали и писали 2015-2016 година най-малко да упоменат къде са ги прочели. Не желая самопризнание или оценка (поне от тях), а просто да почитат нашите права и да цитират. 
Потресаващо е какъв брой безочлив и нахален е Порожанов. Колеги от утринните блокове, изглеждате неуместно, когато човек за който можем да създадем обосновано съмнение, че е пъклен подкупен, ви прави на " канарчета "!
Потресаващо е по какъв начин институциите 4 години се вършиха, че следствията на Биволъ ги няма, до момента в който следствията под формата на наказания не застигнаха, като дървен чук по извършените от корупция глави. Колко къщи за посетители ще конфискувате, с цел да компенсирате глобата от 13 милиона? Колко евтини жилища? КОНПИ ли ще проверява, че не ми е ясно?
Проблемите ви едвам стартират....

 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  1 n eXu s (преди 3 минути) Рейтинг: 31884 | Одобрение: -30721 Олеле, какъв е този неугледен и брадясал мангал на фотографията? Тази медия би трябвало да бъде закрита! Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL)Shqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM Напиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР