Снимка Фейсбук/Христина Пейкова и Ангел ФБПреди години певецът Ангел е

...
Снимка Фейсбук/Христина Пейкова и Ангел ФБПреди години певецът Ангел е
Коментари Харесай

Преди 10 години Ангел е бил преди инфаркт заради културизъм

Снимка Фейсбук/Христина Пейкова и Ангел ФБ

Преди години артистът Ангел е бил в прединфарктно положение поради интензивно трупане на мускули.

Смъртта на фолк артиста Ангел раздруса освен родния шоубизнес, само че и прократурата, която се самосезира и стартира следствие за неочакваната гибел на звездата от лекия род.
Близки, негови сътрудници, другари, ще си вземат последно довиждане с Ангел на 5 октомври в Централно софийски гробища от 13 часа. Погребението е отсрочено с повече от седмица, защото сега върви следствие по събитията за неговата гибел.
35-годишният артист умря на 26 септември от коронавирус. Той е водил здравословен метод на живот и е бил деен състезател приживе.
Преди десетина години, обаче, манията му да наподобява на културист го тласка да стартира да приема стероиди за бърз резултат.
От бабанка с кариера, Ангел вижда се трансформира в руина. Диагнозата е прединфарктно положение с трайни провали на миокарда. Тогава изпада в меланхолия и на психическо равнище. По-късно и майка му умира в злополука, което в допълнение го травматизира, съобщи show.blitz.bg

Ето публикация от 2012 година в

Заглавието е Ангел пред инфаркт поради фитнес фикс идея

Ангел е един от най-веселите и положителни реализатори на българската поп-фолк сцена. Пред сп.Стори той споделя за своята фикс идея за мускули, която преди години за малко да стане причина за инфаркт.

Пред изданието Ангел споделя, че манията му да се трансформира в бабанка стартира още когато е младеж - на 14 години. След четири години усилени тренировки му дават мечтаната визия и тъкмо тогава ориста го среща с един от гардовете на Азис – Георги Димитров, който го харесва и му дава обещание да го приготви за републиканското състезание по културизъм.

Целта към успеха обаче доста старания и компромиси– десетки часове  в залата и непоколебим хранителен режим.

  “Всеки божи ден трябваше да хапвам по един кг варен ориз без подправки, кг пилешки гърди и белтъците на 10 яйца, като през това време се тъпчех и с всички нужни добавки и стимуланти, с цел да направя огромни и красиви мускули ”, споделя Ангел.

С увеличението на телесните пропорции на Ангел почнали да му се появяват болки в главата и в региона на сърцето, а най-лошото почнал да има проблеми с мъжкото си достолепие.  

„ Животът ми се обърна на 180 градуса. От бабанка с кариера виждах по какъв начин се трансформирам в руина. Кръвното ми скочи на 180/120. И за първи път се уплаших за живота си ” – разкрива страховете си младата вяра на „ Ара мюзик ”.

На помощ тогава се притичва кардиолог, който му споделя изрично „ Със спорта е свършено вечно! ”. Тогава Ангел се отдава напълно на музиката. Явява се на „ Пирин фолк ” и оттова насетне стартират триумфите му на сцената.

Преди години Ангел поде акция против дрогата във всичките й типове. Той се появи на свое присъединяване с тениска с надпис: " Живее ми се без опиати ". Самият Ангел в никакъв случай не е имал проблеми с опиати като екстази, марихуана или хероин. Той обаче тежко е потърпевш от невъздържание с анаболи. Когато бил едвам 17-годишен, към момента възпитаник в Хранителния колеж, Ангел се вманиачава на тематика мускули и фитнес. Освен с усърдни тренировки той натрупал маса и с разнообразни " хранителни добавки ", досега, в който ненадейно не му прилошало. Оказва се, че е бил на косъм от солиден инфаркт. Тогава лекарите изясняват на артиста, че анаболните вещества имат същия резултат върху хората, като опиатите. Оттогава фолкпевецът фрапантно трансформирал режима си на живот, написа Хот нюз.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР