Снимка: БулфотоРезултатите от аутопсията на тялото й са показали, че

...
Снимка: БулфотоРезултатите от аутопсията на тялото й са показали, че
Коментари Харесай

Разкриха мистерията със смъртта на любимата жена на бургаския художник

Снимка: Булфото

Резултатите от аутопсията на тялото й са посочили, че младата и здрава жена си е отишла скоропостижно от солиден мозъчен кръвоизлив, който е настъпил ненадейно, никаква лекарска помощ не би могла да я върне към живот, споделиха от УМБАЛ-Бургас, оповестява " Флагман ".

В неделя следобяд приятелят на Рада Ж. – прочут в артсредите на Бургас художник от жк „ Изгрев ”, е дошъл в къщата в Полски Извор, която двамата били наели преди известно време и където живеели съвсем на фамилни начала.

Той я оставил сама предната вечер, а я заварил в предсмъртна спазъм, повикал незабавно Бърза помощ. До идването на колата за спешна помощ дамата умряла, открили единствено гибелта й. Поради съмнителните условия към нещастието на художника – да има обич, здрава и витална предния ден, без да е боледувала, се е наложило да бъде осъществена аутопсия.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР