снимка БулфотоПолицията и РЗИ започнаха разследване на смъртта на 47-годишен

...
снимка БулфотоПолицията и РЗИ започнаха разследване на смъртта на 47-годишен
Коментари Харесай

Полицията и РЗИ разследват смъртта на 47-годишен мъж от Благоевград. Ваксинирал се няколко дни по-рано заради изборите

снимка Булфото

Полицията и РЗИ започнаха следствие на гибелта на 47-годишен мъж от Благоевград. Експерти би трябвало да кажат дали има връзка сред кончината му и обстоятелството, че няколко дни преди гибелта си индивидът се ваксинирал с препарат на " Астра Зенека ", съобщи

Тъй като мъжът бил определен за член на изборна комисия, той се ваксинирал против К19 на 11 март. Снощи обаче му станало зле и позвънил на майка си. Тя незабавно пристигнала в дома му, извикала помощ на тел. 112, само че при идването на медиците, той към този момент бил умрял. По нейни думи, синът й се оплакал от болки в гърдите.

Завчера жена от село Стоб е починала след ваксинация, настояват нейни близки. 54-годишната учителка в гр. Рила е била имунизирана на 27-и февруари с партида от ваксината на „ Астра Зенека “, написа пък.

На 10 март е призната в МАБЛ-Благоевград, с остра белодробна остра сърдечна непълнота и кръвосъсирване. 12 дни след ваксината е издъхнала. Жената не е имала съпътстващи болести. Поддържала е естествените граници на кръвното си налягане с постоянен банкет на лекарство, твърди сестра ѝ. Ваксинирала се е, с цел да се защищити, тъй като преподавала на деца. Починалата не е преболедувала от ковид.

До дни пък се чака да завърши инспекцията в МАБЛ-Благоевград, откакто родилка от Горно Драглище, омъжена в Разлог, умря. Жената е призната с коронавирусна зараза, само че издъхва в болничното заведение след опит на лекарите са я спасят в реанимация. Инспекцията по медицински контрол назначи инспекция.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР