Снимка: БулфотоКато лекар не смятам, че нещата са сериозни като

...
Снимка: БулфотоКато лекар не смятам, че нещата са сериозни като
Коментари Харесай

Депутат за състоянието на Нинова: Като лекар не смятам, че нещата са сериозни и очаквам скоро да я видим сред нас

Снимка: Булфото

" Като доктор не считам, че нещата са съществени като клинична симптоматика и чакам в скоро време да я забележим още веднъж измежду нас ". Това разкри за положението на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова депупатът от левицата Георги Михайлов.

“Разговарях с Корнелия Нинова и получих нейното човешко позволение да споделя с вас по какъв начин се усеща. В положително положение е. Преценката за хоспитализация е преценка на клиницистите от ВМА. Като доктор не считам, че нещата са съществени като клинична симптоматика и чакам в скоро време да я забележим още веднъж измежду нас ", съобщи националният представител пред Българска национална телевизия. По думите му, ръководещите изпуснаха пандемията, а здравната система не е реформирана от 10 години.
 
“Още при започване на появяването на Ковид-19 в България, Българска социалистическа партия поддържа въвеждането на изключително състояние, като Българска социалистическа партия сложи доста тъкмо условия - това изключително състояние да бъде с съответен период и всички решения за изключителното състояние да се взимат от българския парламент. Това се одобри от нашите политически съперници. ”, напомни националният представител.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР