Снимка Булфото, архивУчени от САЩ обявиха какъв вид зеленчуци могат

...
Снимка Булфото, архивУчени от САЩ обявиха какъв вид зеленчуци могат
Коментари Харесай

Учени от САЩ: С зеленчук на прах от България намалихме 50 % от туморите при мишки

Снимка Булфото, списък

Учени от Съединени американски щати оповестиха какъв тип зеленчуци могат да оказват помощ, с цел да се бори развиването на тежки болести с съдбовен край.

Изследването е извършено от американски учени от държавния университет в щата Охайо, написа zdrave.to.

По техните думи опитът е извършен върху мишки. Гризачите били облъчвани с ултравиолетови лъчи, а по-късно им давали храна със специфична добавка под формата на надробен на прахуляк зарзават. Той е доста известен в множеството страни в света, а в България се отглежда съвсем на всички места. 

Установено е, че мишките, в храната на които имало добавка с домати на прахуляк, развили 50% по-малко тумори. Проучванията посочили, че доматите са доста потребни за предварителна защита на подлото заболяване, тъй като съдържат каротеноиди. Те могат да се натрупват под кожата на човек и да всмукват непотребното количество UV.

По този метод, с цел да се понижи доста риска от съдбовни недостатъци на кожата, би трябвало да се ядат домати всеки ден. Трябва да се означи обаче и признанието на учените, че единствено с използването на домати е невероятно цялостното изцеление.
Към днешна дата най-ефективният способ за справяне с туморите е да се блокира развиването на метастазите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР