Снимка Булфото, архивМанолова съобщи, че ще бъдат обсъдени имената, предложени

...
Снимка Булфото, архивМанолова съобщи, че ще бъдат обсъдени имената, предложени
Коментари Харесай

Манолова: Ще обсъдим имената, които чухме от ИТН

Снимка Булфото, списък

Манолова заяви, че ще бъдат разисквани имената, препоръчани от Има Такъв Народ за последващо държавно управление.

За минути завърши срещата сред ”Има подобен народ ” и ”Изправи се! Ние идваме! ”. На нея групировката на Слави Трифонов показа имената, които влизат в кабинета. Манолова обаче бе сбита - ще обсъдят и ще решат, оповестява
Лаконични бяха и от " ИТН ". Пред публицисти депутатът Станислав Балабанов уточни: “Нека да минат срещите и ще разясняваме. Бъдете спокойни ”. 

Засега имената на хората, които са били определени от Пламен Николов за състава на кабинета му, остават обгърнати в тайнственост. Никой не желае да уточни нито една съответна персона, до момента в който диалозите с обединенията не приключат. 

По-рано през днешния ден пред публицисти проектопремиера на Има Такъв Народ даде обещание да създаде вест след диалозите с парламентарно показаните партии. Предстоят диалози с " Демократична България " и Българска социалистическа партия.
 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР