Снимка: AP/БТА Първоначално от пожарната служба са открили една жена

...
Снимка: AP/БТА Първоначално от пожарната служба са открили една жена
Коментари Харесай

Камбанарията и покривът на историческа църква рухнаха в Кънектикът

Снимка: AP/БТА

Първоначално от пожарната работа са разкрили една жена в постройката, само че тя е била изведена и е в сигурност. Смята се, че никой различен не е бил вътре, сподели кметът Майкъл Пасеро на брифинг, представен от Българска телеграфна агенция.

По това време не е имало работа и постройката е се е срутила върху себе си, а не върху улицата или околните парцели, които включват кметството и общежитията за студенти от Кънектикът Колидж.

Снимка: AP/БТА

" Това можеше да бъде доста по-голямо злополучие за нас. Въпреки това загубихме една скъпа историческа конструкция ", сподели градоначалникът.

Снимка: AP/БТА

Причината за сриването към момента е незнайна. Пасеро добавя, че не е имало предварителни индикации за нередности със постройката, и че градската администрация не знае за осъществяването на каквито и да е ремонтни действия по нея.

Двете по-малки оживели кули ще би трябвало да бъдат свалени неотложно.

Снимка: AP/БТА

Предстои да се обясни дали останалата част от сграда ще би трябвало да бъде разрушена, само че упованията на кмета са за " цялостна загуба ".

Снимка: AP/БТА

Каменната черква е издигната към 1850 година, съгласно държавните строителни регистри, макар че конгрегацията датира от средата на 16-и век, се показва на уеб страницата й.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР