Смята се, че хотел, известен като най-лошият във Великобритания“, е

...
Смята се, че хотел, известен като най-лошият във Великобритания“, е
Коментари Харесай

„Най-лошият хотел в Обединеното кралство“ е заразен с охлюви, но има радикални планове да го превърне в един от най-добрите

Смята се, че хотел, прочут като „ най-лошият във Англия “, е подготвен за голямо преустрояване съгласно показаните нови проекти от някогашен политик.

Гранд хотелът на Скарбъро има оценка от 2,9 звезди в Гугъл, като рецензенти се оплакват, че откриват пубисни косми в чаршафите и не могат да затворят прозорците. Кийн Дънкан, претендентът на торите, който се пробва да бъде определен за първи кмет на Йорк и Северен Йоркшир, разказа хотела като „ срама на Скарбъроу “.

Той сподели, че в случай че бъде определен, ще купи хотела, с цел да направи хотела „ още веднъж страховит “. Той сподели, че ще стартира полемики с Britannia Hotels, които имат постройката, през първата си седмица на поста. Г-н Дънкан сподели пред Daily Star: „ Веднъж знак на престижа на града, Grand през днешния ден се издига високо над брега на морето като срама на Скарбъроу. Това възпира капацитета на града и вреди на вероятностите му.

„ Това е обстановка, която не може да бъде оставена да продължава. Така че съм подготвен да подхваща смели дейс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР