Смята се, че един от конете, които вилнеят из централен

...
Смята се, че един от конете, които вилнеят из централен
Коментари Харесай

Окървавен кон, който се разхлаби в Лондон, „изрита войник в главата на Кралската коронация“

Смята се, че един от конете, които вилнеят из централен Лондон през вчерашния ден, е ритнал боец в главата на Коронацията на краля през май предходната година.

Група от седем коня и шестима бойци от домашната конница бяха на дълготрайно обучение в Белгравия в сряда, когато бяха изплашени от строители, които реалокират отломки. Четирима чиновници на обслужващия личен състав бяха изхвърлени от конете си и пет от животните се освободиха, блъскайки се в транспортни средства и причинявайки редица пострадвания.

Две от животните, черен кон и бял кон, потънали в кръв, бяха забелязан в галоп през централен Лондон. Двамата бяха хванати на автомагистралата покрай Лаймхаус, на повече от пет благи от мястото, където за първи път избягаха.

Сега стана ясно, че Вида, окървавеният бял кон, който беше ранен след случая, може да има история на боязън, в това число на Коронацията предходната година. Двата коня са били " в тежко положение " след случая, сподели министърът на защитата Джеймс Картлидж тази с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР