Смяната на властта днес мина само с една министерска рокада.

...
Смяната на властта днес мина само с една министерска рокада.
Коментари Харесай

Рокада в културата: Найден Тодоров пое министерския пост от Велислав Минеков


Смяната на властта през днешния ден мина единствено с една министерска рокада. Досегашният длъжностен министър Велислав Минеков съобщи ръководството на новия - Найден Тодоров. Досегашният министър съобщи, че наследникът му е най-подходящият избор за поста. И го предизвести да е квалифициран за серия от компликации.

„ Господин министъра да се пази от хвалбите. Похваленият министър не е добър министър. Надявам се новият министър да има почивен ден. Поне от време на време - в събота. Найдене, искам ти триумф “, сподели Велислав Минеков.

Той добави, че е приел да бъде министър в третото служебно държавно управление, тъй като е имало работа за извършване.

„ За страдание тук министърът постоянно е подлаган на изнудване, което не съм позволил, и имам вяра, че и Тодоров няма да го допусне. Тук бяха спрени корупционерите “, изясни някогашният длъжностен министър на културата.

Минеков алегорично съобщи на наследника си копие на Манасиевата хроника, която в символ на последователност министрите на културата си предават.
А Найден Тодоров му благодари.

„ Като човек, който съм бил в системата, съм и видял и обстановки, в които културата е била спасявана от господин Минеков. Културата е начинт, по който се държим един с различен. Начинът, по който реагираме, когато сме и не сме съгласни един с различен. Културата е това, което прави от една група нация “, сподели новият длъжностен министър на културата Найден Тодоров.

И през днешния ден Велислав Минеков не пожела да отговори на въпроса дали напуща поста по свое предпочитание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР