Смъртта от удавяне на бивш главен готвач в Белия дом, който е работил за семейство Обама, е обявена за инцидент

...
Смъртта от удавяне на бивш главен готвач в Белия дом,
Коментари Харесай

Смъртта от удавяне на бивш главен готвач в Белия дом, който е работил за семейство Обама, е обявена за нещастен случай, каза говорител на Изпълнителната служба за обществена безопасност и сигурност на Масачузетс.

45-годишният Тафари Кембъл беше намерен мъртъв миналия месец в Едгартаун Грейт Понд на южния бряг на Мартас Винярд, съобщи щатската полиция.

Той е карал падълборд предната вечер и е обявен за изчезнал, след като е влязъл във водата и не е изплувал отново, се казва в съобщение за новини от щатската полиция на Масачузетс по това време.

Той влезе „във водата, изглеждаше, че за кратко се бори да се задържи на повърхността, след което се потопи и не изплува отново“, каза полицията. Според съобщението друг гребец на езерото с него е свидетел как той отива под водата.

Тафари Кампел се появи във видеоклип за варенето на бира в Белия дом през 2012 г. Тафари Кампел се появи във видео за приготвянето на бира в Белия дом през 2012 г. От Белия дом

Кембъл "е бил нает от бившия президент Обама и е бил на посещение в Martha's Vineyard по време на смъртта му", каза държавната полиция.

Семейство Обама не е било в резиденцията си Мартас Винярд по време на инцидента, според полицията.

„Тафари беше любима част от нашето семейство“, казаха Барак и Мишел Обама в съвместно изявление след смъртта му.

„Когато го срещнахме за първи път, той беше талантлив су-готвач в Белия дом – креативен и страстен към храната и способността й да обединява хората. През следващите години го опознахме като топъл, забавен, необикновено мил човек, който направи живота ни малко по-ярък“, каза Обама.

„Ето защо, когато се готвихме да напуснем Белия дом, помолихме Тафари да остане с нас и той великодушно се съгласи. Оттогава той е част от живота ни и сърцата ни са разбити, че го няма“, продължава изявлението. „Днес се присъединяваме към всички, които познаваха и обичаха Тафари – особено съпругата му Шерис и техните близнаци, Ксавие и Савин – в скърбенето за загубата на един наистина прекрасен мъж.“

Селина Тебор, Кевин Липтак и Зоуи Сотиле от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР