Смъртта на лекар от Мисури, открит преди 11 месеца в

...
Смъртта на лекар от Мисури, открит преди 11 месеца в
Коментари Харесай

Властите в Арканзас казват, че лекар от Мисури, чието тяло е намерено в езеро, е починал от самоубийство

Смъртта на доктор от Мисури, открит преди 11 месеца в северозападно езеро в Арканзас, е оповестена за самоубийство, оповестиха управляващите в Арканзас в четвъртък.

доктор Джон Форсайт е умрял от огнестрелна рана в главата, се споделя в изказване на шерифския отдел на окръг Бентън, Арканзас. Аутопсията, осъществена от основния правосъден доктор в Щатската престъпна лаборатория в Арканзас, заключи, че това е самоубийство.

Офисът на шерифа сподели, че неговите детективи са намерили няколко видеозаписа от камери за наблюдаване на Форсайт, каращ велосипед до езерото и велосипедът е бил ситуиран покрай мястото, където е намерено тялото на Форсайт.

49-годишният Форсайт не се появи на промяната си на 21 май 2023 година в болница Mercy в Касвил, Мисури, където беше паркирал караваната си. Това подтикна търсенето и нямаше диря от него, до момента в който каякар не видя тялото му в Арканзас на 30 май, на място на езерото Бийвър на към 20 благи (32 километра) от последното му известно местонахождение.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР