Смартфоните на Google Pixel винаги са били в пряка конкуренция

...
Смартфоните на Google Pixel винаги са били в пряка конкуренция
Коментари Харесай

Новият Google Pixel 8a - и с изкуствен интелект , и на страхотна цена

Смартфоните на Гугъл Pixel постоянно са били в директна конкуренция с флагманите на най-продаваните марки. Със своето съотношение сред цена и качество те печелят от ден на ден почитатели, а всеки идващ модел има с какво да ни изненада прелестно.
 И идният Гугъл Pixel 9 идва (най-вероятно) със сателитна съгласуваност
И идният Гугъл Pixel 9 идва (най-вероятно) със сателитна съгласуваност

Още един огромен плюс

Изключение не прави и новият Pixel 8a, който бе показан през вчерашния ден, 7 май. Наследникът на Pixel 8 още веднъж е с устременост най-вече към младите консуматори, които искат всичко да се случва бързо и елементарно, само че има какво да предложи на всеки, който би заложил точно на него.

Най-големият плюс на смарт телефона несъмнено е съществуването на Гугъл AI функционалности. И изкуствен интелект в смарт телефон към този момент не е привилегия единствено на флагманите, които костват много над общоприетата сума, която повечето хора биха отделили за ново устройство. Но дано стартираме малко по-отдалече.

Man, I'm so caught up with the the iPad lineup and Гугъл decided to be pretty and drop Гугъл Pixel 8A today after the Apple Event.

These tech companies need to give us tech enthusiasts ample time.
— Tony Gaya???????? (@GayaTosh)
Гугъл Pixel 8a има 6.1-инчов екран с резолюция 1080х2400 пиксела и 120Hz освежаване. RAM паметта е 8GB, a вътрешното място за предпазване - 128 или 256GB. Основната камера е двойна - 64MP и 13MP. Батерията е с капацитет 4492 mAh, а операционната система - Android 14. Процесорът е Google Tensor G3.

Дотук нищо впечатляващо и изключително друго от множеството смарт телефони в междинен клас. Но като вземем поради оповестената цена от 499 $, точно наличните AI функционалности са тези, които биха наклонили везните в интерес на въпросния модел - тъй като различен сходен с Гугъл AI за тези пари сега няма. А ето и какви тъкмо може неговият изкуствен интелект.

Функцията Best Take ни дава опция да вършим групови фотоси като избираме най-хубавото изражение на всеки един от участниците от поредност направени фотоси. Така в случай че един е мигнал на едната, а различен - на другата, можем да изрежем лицата и да си създадем нов кадър, на който всички наподобяват ужасно. 

Colorful. Powerful. AI-full. is a smarter phone, at a great price.

Designed with Гугъл AI and a best-in-class camera:
Best Take*
Gemini*
Circle to Search*
Call Assist*
Live Translate*
Audio Magic Eraser*

*See video & pre-order now:
— Made by Гугъл (@madebygoogle)
С опцията Magic Editor само с няколко докосвания можем да променяме фона на фотосите, да местим и да преоразмеряваме обекти, както и да използваме предварително зададени настройки.

Audio Magic Eraser пък е лесен начин да премахнем всички странични, нежелани и дразнещи шумове от видеоклиповете, които сме снимали, за да имат кристално чист тон, написа PhoneArena.

AI функционалностите в Google Pixel 8a обаче надалеч не се изчерпват до камерата. Смартфонът поддържа и по този начин обичаната на мнозина Circle to Search, която видяхме и в последните флагмани на Samsung. С нея просто ограждаме с пръст предмета, за който желаеме да получим повече информация, и тя вълшебен се появява на екрана.
 Гугъл Pixel 8, Pixel 8 Pro и всичко за новите смарт телефони
Защо новите Гугъл Pixel 8 и 8 Pro са по-скъпи

Първият телефон с температурен сензор

Бюджетният смарт телефон е оборудван и с Pixel Call Assist функционалности, както и с Audio Emoji, с която прибавяме разнообразни резултати по време на телефонните разговори - като ръкопляскяне да вземем за пример. Няма по какъв начин да пропуснем и вградения помощник с изкуствен интелект Gemini, който е наш правилен асистент във всяка обстановка и в действителност знае всичко.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР