Смарт дискаунтърът Lidl ще предложи на своите клиенти класическо празнично

...
Смарт дискаунтърът Lidl ще предложи на своите клиенти класическо празнично
Коментари Харесай

Lidl посреща Коледа с пуйка на топ цена

Смарт дискаунтърът Lidl ще предложи на своите клиенти класическо празнично ядене - прясна изчистена пуйка на топ цена от 8,99 лв/кг. В интервала от 18.12 до 24.12 във всички 124 магазина от веригата коледното въодушевление ще бъде на висота с качественото пуешко месо, обилие от деликатеси Deluxe и шоколадови изкушения Favorina.

Освен пуйка, на специфични цени ще са и всички значими артикули за празничните дни в края на годината. За постната софра на Бъдни вечер на специфични цени ще са белият бланширан ориз, листата за зелеви и лозови сърми, зрелият боб и лютеницата. За коледния обяд или вечеря в брошурата ще откриете още свински врат с кост XXL, зимна наденица с праз, многообразие от пенливи виновност и просеко, както и свежи мандарини и портокали. А ценителите на мезетата ще имат опция да избират от качествени салами, сирена, ядки и сушени плодове на специфични цени.

А за клиентите, които към момента не са разкрили идеалния подарък за Коледа, Lidl ще предложи и разнообразни типове марков алкохол, козметични комплекти и по този начин мечтаните от децата дървени влакчета, кукленски кухни и колички.

И тази Коледа всички клиенти на Lidl могат да се възползват от умния метод на извършване на покупки във всяко едно отношение - от подредбата на продуктите в залата и авансово подбрания подбор, които пестят време и вършат извършването на покупки още по-приятно и комфортно, през оптималното съответствие качество-цена до богатото многообразие от висококачествени лични марки на топ цени. Така потребителите пазарят бързо и елементарно и имат опция да прекарват повече време в компанията на обичаните си хора.

Всички празнични предложения на Lidl можете да видите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР