Служителят, прострелян в главата по време на стрелба в банка в Луисвил, се прибира след 109 дни в болницата

...
CNN — Никълъс Уилт най-накрая се прибира у дома, след
Коментари Харесай

CNN —

Никълъс Уилт най-накрая се прибира у дома, след като прекара повече от 100 дни в болницата, възстановявайки се от прострелян в главата, докато отговаряше на фатална стрелба в банка през април.

26-годишният мъж е претърпял мозъчна операция след стрелбата и е прекарал около месец на вентилатор, каза полицията. До май Уилт беше изключен от вентилатора и цялото друго животоподдържащо оборудване, докато все още се справяше с пневмония и „други белодробни усложнения“, според полицията в Луисвил по това време.

След като прекара по-голямата част от пролетните и летните месеци в рехабилитация, възстановявайки се от нараняванията си в The Frazier Rehabilitation Institute в Луисвил, той се очаква да бъде изписан в петък.

Офицер Николас Wilt Полицай Николас Уилт Полицейско управление на метрото в Луисвил

Уилт, новобранец, полицай от Луисвил, току-що беше завършил полицейската академия 11 дни преди стрелбата в Old National Bank, при която петима души бяха убити и други бяха ранени.

Той беше един от първите полицаи на местопроизшествието и се затича към стрелбата, без да се колебае, съобщиха властите по-рано. По-късно полицията застреля и уби стрелеца.

Омар Хименес и Ема Тъкър от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР