Служителите на университета в Аризона бяха принудени да използват сълзотворен

...
Служителите на университета в Аризона бяха принудени да използват сълзотворен
Коментари Харесай

Полицията на университета в Аризона беше принудена да използва „химически боеприпаси“, за да разпръсне антиизраелските бунтове

Служителите на университета в Аризона бяха принудени да употребяват сълзотворен газ или различен химически сътрудник, с цел да разпилян антиизраелски митинги в кампуса, споделиха чиновници.

В ранните часове на петък сутринта полицията на университета в Аризона разгласи нелегално заседание в университетския парк и прикани хората да „ изоставен неотложно “ или „ да заобикалят региона " напълно. По-късно акаунтът X на полицейското ръководство и уебсайтът потвърдиха, че са били сложени „ химически муниции “.

„ Полицията инструктира противозаконното заседание да се разпръсне. Използвани са химически муниции. Избягвайте региона и следвайте напътствията на полицията “, туитираха те.

Бумните старания на правоприлагащите органи идват единствено няколко дни откакто полицията в екипировка за битка с безредиците обкръжи антиизраелски лагер и арестува няколко души рано в сряда в университета в Тусон. По това време президентът Робърт Робинс подреди на учебните чиновници „ незабавн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР