Служители на ГДНП, ГДГП, Академия на МВР проиграха днес действията,

...
Служители на ГДНП, ГДГП, Академия на МВР проиграха днес действията,
Коментари Харесай

ГДНП, ГДГП и Академията на МВР проиграха днес действията, които ще демонстрират на професионалния празник на МВР

Служители на ГДНП, ГДГП, Академия на Министерство на вътрешните работи проиграха през днешния ден дейностите, които ще показват на професионалния празник на Министерство на вътрешните работи.



На 5 юли Министерството на вътрешните работи празнува своя професионален празник. Нека дружно отбележим годишнината, приветстват от Министерство на вътрешните работи.

Заповядайте в 10.00 часа пред Паметника на Незнайния боец, с цел да бъдем дружно част от церемонията по водосвет на знамената и да се преклоним пред паметта на починалите чиновници на Министерство на вътрешните работи

След формалната част ще можете да видите от близко най-новата техника, с която министерството разполага.



Празникът навън ще продължи от 18.00 часа в Борисовата градина. Ще има впечатляващи демонстрации из алеите на парка. Ще станем очевидци на бързите дейности на служители на реда, спецчасти и пожарникари, ще забележим водачите на служебни кучета и коне с техните четириноги „ сътрудници “; ще се срещнем с част от най-интересната техника, която чиновниците на Министерство на вътрешните работи употребяват в ежедневната си работа.

На особено построена сцена за положителното въодушевление ще се погрижат Орлин Павлов, 4 Magic, Духовият оркестър към Академията на Министерство на вътрешните работи и Акага.

Очакваме жителите и гостите на София. Нека честваме дружно.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР