Служебното правителство освободи и назначичетирима нови областни управителивБлагоевград, Видин, Добрич

...
Служебното правителство освободи и назначичетирима нови областни управителивБлагоевград, Видин, Добрич
Коментари Харесай

Четири смени в областни управи: Бивш депутат от ГЕРБ е назначен за областен управител на Благоевград

Служебното държавно управление освободи и назначичетирима нови регионални управителивБлагоевград, Видин, Добрич и Плевен.

За регионален шеф на Благоевград е назначен Георги Динев.Той е някогашен депутат от ГЕРБ-СДСв44-ото, 45-ото и 46-ото Народно заседание. Динев е бил също ръководител на Общинския съветвПетрич.Той сменя Мария Димова, която беше първата жена регионален управителнаграда.

Във Видин на мястото на Иво Атанасов заставаАни Арутюнян, която до този моментбешезаместник регионален шеф на същата област.Тяе преподавателв катедра „ Политология ” в УНСС.Занимавала се еразработването на просветителни и проучвателен планове в областта на предприемачеството, ориентирани към дребни и междинни предприятия, както на национално, по този начин и на интернационално равнище.

В Добрич рокадата е сред новоназначенияза регионален управителРумен Русеви освободената през днешния ден Йорданка Костадинова. Русеве основен секретар на Областна администрациявДобрич от 2016 годинаи е билсекретар на Община град Добрич.Юрист по обучение, има дълготраен опит в администрацията.

Николай Абрашеве определен заобластен шеф на Плевен, като досега там е бил заместител на същия пост. Работил е в Община Плевен, бил посредник, отговарял е за младежките действия – стратегии и претовареност. Завършил е магистратура по „ Мениджмънт “ в Стопанската академия „ Димитър А. Ценов “, Свищов.Освободената през днешния ден от длъжността Виолета Иеремиева ще бъде назначена за заместник-областен шеф на същата област.

В края на април служебното държавно управление на Димитър Главчев освободи шестима регионални шефове наЛовеч, Русе, Силистра, Сливен, София и Софийска област. За регионален шеф вРусебешеназначенДрагомир Драгановотново народен представител от ГЕРБ-СДС в48-ото и 49-ото Народно заседание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР