Случвало ли ви се е в два съседни дни да

...
Случвало ли ви се е в два съседни дни да
Коментари Харесай

Как дрехите влияят на нашето самочувствие и настроение

Случвало ли ви се е в два прилежащи дни да се обличате по напълно друг метод, настроението ви да бъде радикално противоположно и да забелязвате смяна в самочувствието? Знаете ли, че това може да се дължи на подбора на облекла?

Научете по какъв начин облеклото въздейства на самочувствието и настроението от онлайн магазин Ivet.

По какъв метод външният тип трансформира усещанията?

Изборът на облекла има основно въздействие върху образуването на мнението измежду близките, както и за установяване на личното самочувствие. Дори може да се одобри като детайл на невербалната връзка. Ако желаете визия, която излъчва самонадеяност и усет за жанр, би трябвало да обърнете внимание на някои значими особености, които въздействат на усещанията в позитивна или негативна тенденция:

Фигура, кройки и размери - с цел да излъчвате самонадеяност при избора на облекла, би трябвало да обърнете внимание на своята фигура и да изберете такива модели, които да прикрият несъвършенствата. С вярната кройка ще наблегнете хубавите черти на тялото и ще се чувствате по-уверени в себе си. Не забравяйте и ролята на размера на облеклото – изберете верния, с цел да не изглеждате неуместно.Стил и желания - в случай че желаете да имате положително въодушевление, би трябвало да се чувствате добре в кожата си или в този случай – в облеклото си. Обърнете внимание и на етикецията и условията за асортимент на облекло в работна и обществена среда.Модни трендове - в случай че желаете освен да се чувствате добре, само че и да създадете положително усещане измежду близките, може да се доверите на настоящите трендове в модата. Това въздейства на усещанията и образуването на мечтаната визия.

Това ще ви помогне да изградите визия, която да ви носи самочувствие и положително въодушевление.

Имат ли значение цветовете на облеклата?

Чували ли сте за логиката на психиката на цветовете? Смята се, че другите цветови разновидности освен дефинират самочувствието и настроението, само че даже могат да повлияят и на здравето.

Червено

Ако желаете да излъчвате самонадеяност, аленият цвят, комбиниран с верния нюанс на кожата ви, може да ви накара да забравите за несигурността. В случай че желаете да придадете баланс на тази дръзка визия, може да съчетаете с черно или бяло, които да внесат равновесие.

Жълто

Жълтото зарежда позитивно, внася чувство за приповдигнати страсти и освободеност. Ако не ви подхожда концепцията за цялостна визия в жълто, може да го добавите като акцент, под формата на аксесоари или обувки.

Синьо

Приема се като подобаващ за настоятелен среди, тъй като въздейства върху построяването на положително първо усещане. Можете да го употребявате под формата на костюм от две елементи, както и като обособена дреха – рокля, пола, риза, панталон. Допълва се сполучливо от неутрални тонове – бяло, черно, сиво.

Черно

Това е един от най-преобладаващите цветове при избор на облекла. Освен че основава образна визия за по-малък размер на тялото и се съчетава сполучливо с всевъзможни нюанси, черното придава грациозност.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР