Случаен минувач, който изтича да се намеси по време на

...
Случаен минувач, който изтича да се намеси по време на
Коментари Харесай

Герой от атаката в Clapham „изгори и двете си очни ябълки“, докато се справяше с мъж, хвърлящ корозивна течност

Случаен минувач, който изтича да се намеси по време на химическата офанзива в Clapham, помагайки на жена и двете й дъщери да избягат, приключи с „ изгаряния на двете очни ябълки “, нейният сътрудник твърди.

Добрият самарянин, жена на към 50 години, самоуверено „ ръгби “ смъкна нападателя на земята, само че остана с ужасяващите пострадвания, сподели нейният сътрудник. Те оповестиха, че са търсени. Абдул Езеди остава в бягство този уикенд след нападението в сряда вечерта, което остави 31-годишна майка в болница със подозрения, че има животоспасяващи пострадвания.

Двете дъщери на жертвата, на три и осем години, също са приети в болница след хвърлено корозивно алкално вещество. Твърди се, че 35-годишният Езеди също се е опитал да прегази дамата, преди да блъсне щерка й на земята при офанзивата, преди да блъсне колата си и да избяга пешком.

Около 12 души са били залети с неуточнената течност в сряда нахлуване, в това число петима служители на реда. Партньорът на дамата, която се нахвърли върху нападателя, за д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР