Сливен. Учениците от ОУ Христо Смирненски“ – град Кермен бяха

...
Сливен. Учениците от ОУ Христо Смирненски“ – град Кермен бяха
Коментари Харесай

Сливен: Заместник – кметът Пепа Чиликова награди участниците в спортния празник в град Кермен

Сливен. Учениците от ОУ „ Христо Смирненски “ – град Кермен бяха наградени от заместител – кмета Пепа Чиликова за присъединяване в спортния празник, проведен с поддръжката на Община Сливен и Общинския съвет. Това оповестиха от Община Сливен .
„ Бъдете постоянно по този начин дейни и в спортните игри, и в учебно заведение. Доверявайте се на своите родители и учители. Убедена съм, че напъните Ви един ден ще бъдат възнаградени. В навечерието на празника на град Кермен поисквам на всички поданици и посетители на града здраве, доста триумфи и незабравими моменти “, съобщи по време на награждаването заместител – кметът Пепа Чиликова.
На всички класове бяха раздадени купи, грамоти и предметни награди. В рамките на празника участниците се състезаваха в няколко дисциплини – футбол, щафетни игри, изтегляне на въже, лека атлетика и скачане на въже.
В учебното заведение се образоват общо 132-ма възпитаници. Спортната демонстрация е част от програмата за празника на град Кермен – Петковден.
Пепа Чиликова посети и Детска градина „ Здравец “, на която по-рано тази година Община Сливен извърши ремонт на кухненския блок. Кметът на град Кермен Живко Жечев употребява опцията да благодари още веднъж за поетия ангажимент от страна на кмета на град Сливен Стефан Радев за цялостен ремонт на кухнята в детското заведение. По този метод се е избегнало затварянето на детската градина, която се посещава от 52 деца.
Честванията във връзка празника на град Кермен – Петковден не престават с церемониален концерт в събота от 19 часа. В неделя ще бъде отслужена празнична литургия в черква „ Св. Петка “, а от 11.30 часа ще бъдат поднесени цветя на паметника на починалите през войните керменлийци, дали благ живот за Родината.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР