Следващият път, когато посетите фризьор, може да изглеждате цяло десетилетие

...
Следващият път, когато посетите фризьор, може да изглеждате цяло десетилетие
Коментари Харесай

Фризьор със съвети за подмладена визия

Следващият път, когато посетите коафьор, може да изглеждате цяло десетилетие по-млади.

Косата и възрастта постоянно са били тясно свързани – от цвета до прическата. Ако косата ви е завършена вярно, това може отклони вниманието от признаците на стареене, в това число бръчки и отпусната кожа по лицето.

Професионален коафьор назова три неточности, които множеството хора вършат. И по този начин, ето какво да избягвате идващия път, когато сте на фризьорския стол.

Първи съвет е да не си вършиме доста пай бретон. Все повече звезди избират по-гъсти бретони или леко филирани в краищата – по този начин лицата им наподобяват по-млади.

" Целият този лак за коса, който стои като шлем ви кара да изглеждате по-възрастни ", добави специалистът. Вместо това можете да изберете артикули като спрей с морска сол, който към момента държи косата ви на място и прибавя текстура, само че не се трансформира в перука, която се движи като едно цяло.

„ Цветът на косата, който е прекомерно мрачен за вас, не ви прави добра услуга. Дори и да обичате тъмна коса, пробвайте няколко акцента с по-светли тонове, очертаващи лицето, по този начин ще изглеждате най-малко с 10 години по-млади, “ поучават още.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР